Φιλοσοφία & Όραμα

Gallery Thumb I

Οι αξίες μας

Οι αξίες της Ελαΐκής βασίζονται στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη. Είναι ένα σύνολο αξιών με γνώμονα τον οποίο η εταιρία συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Το όραμα μας

Χτίζουμε πάνω στο όραμά μας ώστε να αναδείξουμε το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου, εφαρμόζοντας νέες βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές, υιοθετώντας ένα σύγχρονο μοντέλο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η Ελαϊκή, θέτει σαν προτεραιότητα της την προώθηση μέγιστης ποιότητας ελαιολάδου στον καταναλωτή , στην ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς μέσα από υψηλά στάνταρ ελέγχου που ξεκινούν απ την συγκομιδή της ελιάς ως την στιγμή που θα φτάσει στο τραπέζι σας .

Εργαζόμαστε σκληρά θέτοντας ως βασική μας αρχή τον πλήρη έλεγχο της παραγωγής , ώστε μέσα από τις κατάλληλες διαδικασίες που συνδυάζουν την παράδοση και την τεχνολογία , να φτάσει στα χέρια σας ένα ελαιόλαδο ιδιαίτερης γεύσης και ποιότητας ανταποκρινόμενο 100% στις προσδοκίες σας. Οτιδήποτε λιγότερο είναι απλά ανέφικτο για μας.