ΕλαϊκήΚαλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας

Ελαική

H Ελαΐκή είναι μία νέα επιχείρηση όπου δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο του Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιολάδου κατηγορίας Ultra Premium , με την έδρα της επιχείρησης να βρίσκεται στην πόλη της Καλαμάτας.

Σαν εταιρία στοχεύουμε στην διασφάλιση και ανάδειξη της ξεχωριστής ποιότητας κατέχει το ελαιόλαδο Καλαμάτας προϊόν με ιστορία 6.000 χρόνων.

Διασφαλίζουμε την ποιότητα μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης, όπου μας επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο της παραγωγής, από την συγκομιδή της ελιάς μέχρι την στιγμή που θα φτάσει στα χέρια σας.

Ελαική

Οι αξίες της Ελαΐκής βασίζονται στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη. Είναι ένα σύνολο αξιών με γνώμονα τον οποίο η εταιρία συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Καλαματιανό

Εργαζόμαστε σκληρά θέτοντας ως βασική μας αρχή τον πλήρη έλεγχο της παραγωγής , ώστε μέσα από τις κατάλληλες διαδικασίες που συνδυάζουν την παράδοση και την τεχνολογία , να φτάσει στα χέρια σας ένα ελαιόλαδο ιδιαίτερης γεύσης και ποιότητας ανταποκρινόμενο 100% στις προσδοκίες σας. Οτιδήποτε λιγότερο είναι απλά ανέφικτο για μας.